DYSKUSJE
"Proszę nie krzywdzić naszych dzieci". List krośnianki do prezydenta Polski [+WYWIAD Z BIEDRONIEM]
zbych
17.06.2020 08:12

Zjawisko LGBT-nie powinno nikomu czynic krzywdy, Teczowi niech spia z kim chca , ale po przebudzeniu- wara od manifestacjii, od szkół ,od normalnej wiekszosci.I wjecej skromności prosze.

zbych
na forum od listopada 2017
Burn
17.06.2020 07:21

Te, "krośnianin" a jakie media są wg ciebie nie stronnicze i obiektywne? Pewnie TVP INFO, albo W SIECI, i na dokładkę TV TRWAM. Założę się że taki z ciebie krośnianin jak z Dudy prezydent

Burn
Konto zablokowane
Darmodziej
17.06.2020 06:46

Nie rób sobie złudzeń, redakcja jest stronnicza, wielokrotnie tego dowiodła.

Darmodziej
krosnianin_
16.06.2020 23:32

Określenie, że cyt: "po publikacji portalu tematem zajęły się ogólnopolskie media, m.in. Onet, Polsat News, Wirtualna Polska, "Gazeta Wyborcza" i "Polska The Times"," niczego nie dowodzi, jakoś że są to media z jednego worka, stronnicze stacji TVN i poglądom LGBT.

Andrzej Duda wydaje się być jedynym sensownym kandydatem na prezydenta. Pomijając posiadany przez niego stopień doktora nauk prawnych, jako jedyny ma pojęcie o tym jakie konsekwencje mają składane przez niego obietnice wyborcze i czy ich wdrożenie w życie jest realne. Jest osobą, która przyczynia się do zapewnienia Polsce bezpieczeństwa geo-politycznego, energetycznego, militarnego.

Nie problem obiecać cuda niemozliwe do zrealizowania.

Dla Trzaskowskiego jedynym problemem dzisiejszej Polski nie jest sytuacja kreyzysowa spowodowana Covidem ale LGBT, jakby od tego zależała potęga społeczno-gospodarcza naszej Ojczyzny. Nie potrafi dobrze zarządzać Warszawą, więc jak może kierować Polską.

Na zablokowaniu przekopu mierzei wiślanej zależy tylko Rosjanom i Trzaskowskiemu. Co może być złego w tym, że bardziej niezależnimy się od Rosji w żegludze po Bałtyku a sporo osób skorzysta z ożywienia gospodarczego połnocno-wschodzniego wybrzeża Polski.

Pozostali kandydacji nie mają niestety pojęcia o sprawowaniu tej odpowiedzialenj funkcji.

Pozdrawiam czytających i redakcje, która mam nadzieje, że nie jest stronnicza i nie usunie tego posta.

krosnianin_
na forum od marca 2020
nick12
16.06.2020 22:28
wyróżnione przez moderatora

kiedyś papież zakazywał mówić, że ziemia krąży wokół słońca. Później ścinano i palono na stosie za obrażanie majestatu i nieprawomyślne myślenie. Nastepnie skazywano za krytykę króla, cara, cesarza i pierwszego sekretarza. początkiem XX wieku ideologie doprowadziły do zagłady milionów ludzi. Tak ludzi. A dzisiaj taki jeden wmawia nam, że to co mamy w majtkach i to co z tym robimy to też jakaś ideologia ?

jaki pretendent - takie tematy.

nick12
polmos
16.06.2020 20:42

Rozmawiając z wieloma ludźmi doszedłem do ostatecznego wniosku w tej sprawie:

1. Wolność orientacji -tak

2. Wolność adopcji dzieci - nie

Więc co chcecie to se róbcie, nie wychodźcie z tym na ulice, nie adoptujcie dzieci, nie udawajcie rodziny. Duda posunął się za daleko i Trzaskowski za daleko. I w tym momencie przekreśliłem szanse na wyróżnienie.

polmos
kaukaz1
16.06.2020 19:48

Panie redaktorze dlaczego mój komentarz w którym powiedziałem prawdę został usunięty????

Tak właśnie portal http://krosno24.pl sięgnął DNA!!! Stronniczy lewacki portal ....

kaukaz1
na forum od grudnia 2017
Endrju89
16.06.2020 19:37

@rynienka - Po pierwsze, nigdzie nie napisałem że chodzi o Polskę, po drugie te 15-20 % może się tyczyć "pewnej" grupy osób więc ? Skoro tak wierzycie w brednie polityków to dlaczego nikt nie wierzy w moje ? hahaha. Zobaczycie jeszcze Wam ta cała poprawność polityczna, i to LGBT wyjdzie bokiem.

Endrju89
Endrju89
16.06.2020 19:28

@rynienka - Zobaczymy po wyborach jacy to Krośnianie są mądrzejsi

Endrju89
123456
16.06.2020 19:07

Tak jest!Czołem Wielkiej Narodowej

123456
na forum od lipca 2018