Te, "krośnianin" a jakie media są wg ciebie nie stronnicze i obiektywne? Pewnie TVP INFO, albo W SIECI, i na dokładkę TV TRWAM. Założę się że taki z ciebie krośnianin jak z Dudy prezydent
Określenie, że cyt: "po publikacji portalu tematem zajęły się ogólnopolskie media, m.in. Onet, Polsat News, Wirtualna Polska, "Gazeta Wyborcza" i "Polska The Times"," niczego nie dowodzi, jakoś że są to media z jednego worka, stronnicze stacji TVN i poglądom LGBT.
Andrzej Duda wydaje się być jedynym sensownym kandydatem na prezydenta. Pomijając posiadany przez niego stopień doktora nauk prawnych, jako jedyny ma pojęcie o tym jakie konsekwencje mają składane przez niego obietnice wyborcze i czy ich wdrożenie w życie jest realne. Jest osobą, która przyczynia się do zapewnienia Polsce bezpieczeństwa geo-politycznego, energetycznego, militarnego.
Nie problem obiecać cuda niemozliwe do zrealizowania.
Dla Trzaskowskiego jedynym problemem dzisiejszej Polski nie jest sytuacja kreyzysowa spowodowana Covidem ale LGBT, jakby od tego zależała potęga społeczno-gospodarcza naszej Ojczyzny. Nie potrafi dobrze zarządzać Warszawą, więc jak może kierować Polską.
Na zablokowaniu przekopu mierzei wiślanej zależy tylko Rosjanom i Trzaskowskiemu. Co może być złego w tym, że bardziej niezależnimy się od Rosji w żegludze po Bałtyku a sporo osób skorzysta z ożywienia gospodarczego połnocno-wschodzniego wybrzeża Polski.
Pozostali kandydacji nie mają niestety pojęcia o sprawowaniu tej odpowiedzialenj funkcji.
Pozdrawiam czytających i redakcje, która mam nadzieje, że nie jest stronnicza i nie usunie tego posta.
kiedyś papież zakazywał mówić, że ziemia krąży wokół słońca. Później ścinano i palono na stosie za obrażanie majestatu i nieprawomyślne myślenie. Nastepnie skazywano za krytykę króla, cara, cesarza i pierwszego sekretarza. początkiem XX wieku ideologie doprowadziły do zagłady milionów ludzi. Tak ludzi. A dzisiaj taki jeden wmawia nam, że to co mamy w majtkach i to co z tym robimy to też jakaś ideologia ?
jaki pretendent - takie tematy.
Rozmawiając z wieloma ludźmi doszedłem do ostatecznego wniosku w tej sprawie:
1. Wolność orientacji -tak
2. Wolność adopcji dzieci - nie
Więc co chcecie to se róbcie, nie wychodźcie z tym na ulice, nie adoptujcie dzieci, nie udawajcie rodziny. Duda posunął się za daleko i Trzaskowski za daleko. I w tym momencie przekreśliłem szanse na wyróżnienie.
Panie redaktorze dlaczego mój komentarz w którym powiedziałem prawdę został usunięty????
Tak właśnie portal http://krosno24.pl sięgnął DNA!!! Stronniczy lewacki portal ....
@rynienka - Po pierwsze, nigdzie nie napisałem że chodzi o Polskę, po drugie te 15-20 % może się tyczyć "pewnej" grupy osób więc ? Skoro tak wierzycie w brednie polityków to dlaczego nikt nie wierzy w moje ? hahaha. Zobaczycie jeszcze Wam ta cała poprawność polityczna, i to LGBT wyjdzie bokiem.
Zjawisko LGBT-nie powinno nikomu czynic krzywdy, Teczowi niech spia z kim chca , ale po przebudzeniu- wara od manifestacjii, od szkół ,od normalnej wiekszosci.I wjecej skromności prosze.