Kawy zakupione i po pierwszym spotkaniu z Etiopia Guji muszę powiedzieć że to kawał dobrej, starannie zaparzonej kawy. Znawcą nie jestem, ot domowy barista eksperymentator, ale wiele droższych i potencjalnie dobrych kaw już próbowałem i moim zdaniem Etiopia Guji jest bardzo dobra do przelewów. Jutro kontynuacja z Costa Rica. Powodzenia Sogno Caffe!
Miło słyszeć, że w Krośnie w tym trudnym czasie powstaje ciekawa forma kawiarni. Rzadko piję kawę, ale na taką jakość, jaka prezentują Ci Pasjonaci na pewno się skuszę.
Jestem studentką 2 roku i piszę pracę magisterską o Krośnie, dlatego też bardzo proszę o wypełnienie ankiety, która pomoże mi w napisaniu pracy. Dziękuję bardzo. Link poniżej
Jedna z najlepszych (jeśli nie najlepsza) kawiarnia w Krośnie! Bardzo polecam :D
Pyszna kawa, smak i aromat wyjatkowy który można poczuć tylko w świeżo palonej kawie. Mieliśmy okazje spróbować Brazylię i Costa Ricę. Ania i Daniel to wspaniali, ciepli i wyjątkowi ludzie, którzy swoją pasją udowadniają, że "chcieć to móc". Polecamy każdemu! Życzymy powodzenia i pozdrawiamy serdecznie.
Smutno mi to w ogole ale tak piekna pasje klasc na szale biznesu w Krosnie hmmm Powodzenia, napewno zagladne nie raz a na mysl o wloskiej malej czarnej, a wrecz mini gestej i bogatej juz mi slina kapie ;)