Jestem studentką 2 roku studiów magisterskich, piszę swoja pracę magisterską o Krośnie, dlatego też serdeczenie proszę o jej wypełnienie co pomoże mi w jej napisaniu. Z góry dziękuję. Link poniżej
Prawdopodobnie mieli jeszcze przyżądy do gwałtu i pieniądze niewiadomego pochodzenia oraz chustki do zakrywania twarzy. Wypisz, wymaluj można ich przymknąć.
To JEST komedia ale nie zapominajmy że z Orwellem w tle
Tak trzymaj młody człowieku nawet jak cię złapią to mów że to nie ty ,,,powinni uwierzyć
"miał przy sobie młynek do mielenia suszu roślinnego, elektroniczną wagę i woreczki strunowe ze śladową ilością nieznanej substancji."
Posiadanie młynka elektrycznego, wagi oraz woreczków strunowych jest prawnie dozwolona... a substancja? No cóż... amba fatima było i ni ma... za nie posiadanie narkotyków chcecie ich sądzić??? No parodia...
Tak już to bywa przy przepełnionych zakładach karnych. Występują przepustki, wyjścia, wakacje od wyroku z późniejszym obowiązkiem czyli z samodzielnym stawieniem się do aresztu.
Lokalna policja nie nadaje się do niczego. U nas nigdy nie było przestępczości dlatego nie byli potrzebni. Dzisiaj byle siusiumajtek robi z nimi co chce. Ale statystyki wciąż dobre to po co się wychylać. Dno
Fajne są te artykuły na k24. Można się troche pośmiać. Ale powiedzcie mi kiedy ten stan wojenny się wreszcie skończy?
Jestem studenką 2 roku studiów magisterskich, piszę pracę o Krośnie, dlatego chciałabym poprosić o wypełnienie krótkiej ankiety, która mi w tym pomoże. Z góry dziękuję. Link poniżej
https://forms.gle/8MorR7v6Frgm5ubj6