Myślę że to dobrze że ludzie nie siedzą i nic nie robią .Masz lepszy pomysł czy gorszy ale masz więc działaj .Dasz mnie zarobic , ja dam Tobie zarobić na takiej zasadzie to się kręci . Wyobrażmy sobie że wszscy jestesmy samowystarczalne ,nie potrzebujemy nikogo i niczego ,sami pieczemy chleb ,obcinamy włosy ,nie chodzimy do kina ,restauracji ,leczymy zemby sami ,itp Uważam że to męczace . Niech kazdy robi to co umie robic najlepiej ą będziemy wszyscy szcześliwi . W wiekszych miastach knajpki paby mają racje bytu u nas ledwo co przędą .Dlaczego
Czy naprawde w Krosnie jest pani domu, która po dziesięciu latach małżeństwa potrzebuje osobistego asystenta by sknytać drożdżowe ciasto?
Myślałem że takie patologie zdarzają się tylko na instagramie?
Treningi przez messengera albo skypa ?, bez żartów, to samo można mieć za darmo z YouTube , wystarczy zadbać o prawidłową postawę. Ludzie nie dajcie się naciągać , wystarczy trochę samozaparcia i żadne " studia personalne" nie są wam potrzebne. To jest nic innego jak golenie kasy z "jeleni".
Usługi jak to usługi, Do wyboru do koloru. Pytasz "kromer" dlaczego kiepsko się mają knajpy w Krośnie... a no dlatego że tu na miejscu brak pracy z mocną wypłatą aby bez problemu zostawić stówkę w fajnej knapie. Pozdrawiam serdecznie piszących komentarze.