Od samego początku podejrzewałem że zwykły wirus by tak się nie rozprzestrzenił i w ciągu paru tygodni sparalizował całą Europe.Teraz już wiem że koronawirusa, który pierwotnie powstał w USA w wojskowym forcie Detrick, oddano go do Uniwersytetu Północnej Karoliny, który za pieniądze z Chin opracował kolejne niebezpieczne mutacje wirusa szkoląc przy tym chińskich naukowców. Podczas wzmacniania funkcji wirusowych do wirusa SARS dodano m.in. elementy HIV. Wyszkoleni w USA chińscy naukowcy rozwijali dalej te patogeny tworząc broń biologiczną, która w bliżej niewyjaśniony sposób zaczęła rozprzestrzeniać się w Chinach
Od samego początku podejrzewałem że zwykły wirus by tak się nie rozprzestrzenił i w ciągu paru tygodni sparalizował całą Europe.Teraz już wiem że koronawirusa, który pierwotnie powstał w USA w wojskowym forcie Detrick, oddano go do Uniwersytetu Północnej Karoliny, który za pieniądze z Chin opracował kolejne niebezpieczne mutacje wirusa szkoląc przy tym chińskich naukowców. Podczas wzmacniania funkcji wirusowych do wirusa SARS dodano m.in. elementy HIV. Wyszkoleni w USA chińscy naukowcy rozwijali dalej te patogeny tworząc broń biologiczną, która w bliżej niewyjaśniony sposób zaczęła rozprzestrzeniać się w Chinach
@Lukii - Nie zapominaj o tym że możesz być nosicielem a nawet o tym nie wiesz.
Sprowadzam wszystkich na ziemię. Niestety prawie 80% populacji będzie przechodzić tego koronawirusa. Walka nic nie da - tylko wydluży w czasie. Człowiek to stworzenie stadne i każdy każdego zarazi prędzej czy później. To kwestia czasu. Dojdzie do Krosna w tysiącach przypadków. Musimy się z tym pogodzić. Niestety bedą ofiary tego wirusa. Najsłabsi, najstarsi, chorzy itp itd... Możemy w małym niewielkim stopniu ograniczyć ŚMIERĆ. Niestety idzie to wszystko w parze z paniką ludzi którzy nie sa na to przygotowani. A przecież i tak każdy kiedyś umrze. Co za tym idzie bankructo firm, brak pracy i dalej idąca zapaść gospodarcza całego świata.
Niestety ludzi trzeba wziąść za "łeb" tak jak to zrobiono w Chinach. Ludzie kłamią wracając z zagranicy NIE IZOLUJĄ SIĘ a biegają po znajomych, rodzinie, sklepach spożywczych. Boją się że zostaną odrzuceni bo mają wirusa lub sa w kwarantannie. Boją się izolacji. I tak się kręci wirus w około NAS.
No dobra ja podpowiem !
Muzułmanin chyba samochód naprawia ;)
Zmarłemu odmówiono przyjazdu karetki, bo "to nic powaznego" sprawa i tak trafi do sądu, bo przez niekompetencje niektorych ludzi zmarł człowiek.
Jeśli chodzi o HIV to w tej sprawie coś można już powiedzieć , że pochodzi od małp z krajów afrykańskich.
A co te murzyny z tymi biednymi małpkami wyprawiali, na to pytanie odpowiedz sobie sam.
rozbratel
Nie zgadzam się z tobą, ale chyba mogę mieć odmienne zdanie.
To amerykańskie bydło natychmiast bym wypi@erdolił z Polski, a nie finansował ich zabawy jak to robi PIS-da