DYSKUSJE
Środkowy palec posłanki Lichockiej. Pierwszy taki billboard zawisł w Krośnie
reaktywator
25.03.2020 17:34

Nic nie poradzę, że dla ciebie FAKTY to jest "sranie" i "pieprzenie", którym nawet TVPiS nie jest w stanie zaprzeczyć, a na koronawirusie, jak kiedyś na trumnach smoleńskich, chce zbudować zwycięstwo wyborcze Dudy - przkład z ostanich dni - tarcza antykryzysowa, którą w TVPiS lansuje Duda, a w tej sprawie nawet jego długopis jest nieistotny.

reaktywator
na forum od listopada 2017
abajurek33
25.03.2020 14:34

Reaktor proszę nie pieprzyć farmazonów i przestać siać wrogiej propagandy. Każdy wie, że jesteś z grupy osób, które marzą żeby na wirusa wyzdychały wszystkie PiS-ory. A najszybciej padł, jak to Wy nazywacie "kaczy guru" - człowiek na którego "jedynie słuszne media", cysternami wylewają pomyje. Przestań już wreszcie srać na najlepszy polski rząd w ostatnim 30-leciu. Pozdrawiam cieplutko :-)

abajurek33
Konto zablokowane
reaktywator
24.03.2020 22:07

Do 25 krajów Unii Europejskiej trafią niebawem środki ochrony osobistej i wyposażenia medycznego, zamówione w ramach wspólnego przetargu. W grupie państw nie ma Polski, która spóźniła się ze zgłoszeniem do odpowiedniego unijnego http://mechanizmu. Z apelem do Komisji Europejskiej zwrócił się w tej sprawie Donald Tusk.

Niestety, na liście krajów nie ma Polski. Minister zdrowia Łukasz Szumowski informował, że w pierwszym przetargu Polska nie będzie brała udziału, co potwierdził później resort zdrowia (zbyt późno przystąpiliśmy do mechanizmu wspólnych zamówień w UE)

reaktywator
andziaw16
22.03.2020 04:10

Bardzo byłabym wdzięczna gdybyście mogli wypełnić ankietę o Krośnie, która pomoże mi w ukończeniu pracy magisterskiej. Ankieta jest krótka max. 10 min. LINK PONIŻEJ

https://forms.gle/8MorR7v6Frgm5ubj6

andziaw16
na forum od marca 2020
heretyk1
18.03.2020 19:40

eaktywator

Wiem, że się powtarzam, ale to ja napluję ci w twarz przytocki Krasnalu, jak tylko złapie wirusa.

heretyk1
Konto zablokowane
abajurek33
18.03.2020 18:34

https://www.youtube.com/watch?v=oS8dvMK6-0g

Reaktor też lubi żeby chwalić byłego "płemieła".

abajurek33
Konto zablokowane
reaktywator
18.03.2020 17:54

No i dał poPiS emerytowany nauczyciel entylygent jak pluć, bluzgaź , oczerniać, wyzywać itp., w stylu i formie Lichockiej.

Nie wiesz na co PiSiory czekają - jeszcze nie obstawili wszystkich sądów i trybunałów przed oskarżeniami i skazaniami w stylu głbokiego PRLu?!

reaktywator
abajurek33
18.03.2020 14:38

Kaczy guru ma więcej rozumu w doopie. Jak w głowie ryży kanalia "kłól Eułopy", lokaj i sługus klęczący przed eurokołchozem. Za jego rządów społeczeństwo przez 8 lat, było oszukiwane na wszystkie możliwe strony. Właśnie ten patentowany leń, oszust, matacz i krętacz, wraz ze swoim skorumpowanym rządem, dawno powinni być już postawieni przed Trybunałem Stanu. Nie wiem na co PiS-ory czekają?

abajurek33
Konto zablokowane
wed
17.03.2020 20:14

Panie olszyna z poprzedniej władzy jakoś nikogo nie skazano za złodziejstwo choć kaczy guru z Nowogrodzkiej bardzo chciał, natomiast z tego rządu to polowa ma pewny Trybunał Stanu a za złodziejstwo to też całkiem spora grupka może pójść siedzieć

wed
olszyna
16.03.2020 16:46

Wszystkie wpisy dokonali wrogowie Polski. Zboczone poglądy hitlerowców podobnie. Im najbardziej odpowiadają rządy złodzieji z poprzedniej władzy.

olszyna
/10
W polu powyżej wpisz numer strony, do której chcesz przejść
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA