cia_pa_ty chyba skończyłeś edukacje w zerówce ,bo nie zdążyłeś się nauczyc liczyć do dziesięciu!!!tyle ile masz palców nie licząc u nóg..Chyba cię pogięło na prawdę jesteś ciapa.
37 osób w tym KODziarski aktyw-szapoba,
już pani wygrała,choć obiektywnie przyznam że przyjemniej patrzeć na panią Małgorzatę niż śmisznego Grzesia ze sztuczną szczęką, albo spiętego nerwowego rudego oszusta
Nooooo... od dzisiaj słowo "tłum" nabrało dla mnie nowego znaczenia :) Myślałem, że tłum to jednak troszeczkę więcej niż to co tam zobaczyłem. No ale każdy ma swoje pojęcie takich słów jak: wiele, ogrom, dużo, mnóstwo a nawet TŁUM
mareflor a czy stać cie było przyjśc na spotkanie i zabrać głos ,czy tylko z wyra przy piwku ? -zero
takie tłumy hahhahahah nic tylko podziwiać ... propaganda krosno24, narzekacie na TVPIS a smi robicie to samo wstyd! Lewacka propaganda
Durny lud zapomniał 8 lat wspaniałych rządów pięknej Platformy. POlacy ogłupieli
masz rację mareflor - pomyliłem imiona
oczywiście Krzysztof Kononowicz- jedyny kandydat na prezydenta z ramienia opozycji! idealnie do nich pasuje
Każdy tylko nie Duda, którego jedyna zaletą jest to że ma żonę i córkę. No fakt że w ustach kaczora to już coś, ten się nawet tego nie dorobił. Prezydent marzeń bo podpisuje wszystko co kaczka mu podsunie . Dla mnie Duda jest spalony po tym jak przelał prawie 2 miliardy na swoją kampanię bo szczujnia pisia zamieni się teraz w wytwórnię hej tu na innych kandydatów. Nisko upadlismy. Wszystkie służby łącznie ze specsluzbami zaangazowano do walki z obywatelami , hejtowaniem i fabrykowaniem pomówień . Srodkowy palec pokazany ludziom przez pisiora w sejmie niech towarzyszy przy urnach wyborczych
A gdzie pieniadze z AMBER GOLD za czasow rzadu pani koalicji