To samo mówili o bloku w Polance ,ilu to mieszkańców z Polanki dostanie w nim mieszkania ! I co same okoliczne RKR i tym podobne /taka rejestracja Aut /.Z naszych podatków wybudowany blok, z naszych podatków zrobiony parking i my mieszkańcy płacimy ..Moje pytanie kiedy z podatków okolicznych wiosek wybuduja dla nas krośnian mieszkania ?Chętnie tam się przeniesiemy ,przynajmniej nie będziemy wąchać smrodów ze spalarni i okolicznych zakładów.Popieram kurnachata ,mądrze napisał!Przypomnę jak było w latach 50/60 -my krosnianie musieliśmy mieszkać w ruderach/ a budowano blok za blokiem /bo potrzeba było wyludnić wsie.Dzisiaj jest podobnie.
250 nowych mieszkań to sporo jak na Krosno. Obecnie kończy się etap budowy osiedla apartamentykrosno. Obecnie w mieście też trwa budowa kilku mniejszych osiedli chyba 3? Niestety takie mamy realia w rozłożeniu na lata w województwie buduje się dużo tylko w Rzeszowie. Później buduje Krosno, Tarnobrzeg, Przemyśl.... Ale prawdą jest że Krosno jako mniejsze miasto bardzo dobrze wypada w skali całego regionu.
A pan dariuszek czuje tutaj zapachy z Rzeszowa, czy to skarpety mu tak jadą? Bo mnie to nie obchodzi co się ulatnia z tamtej spalarni, jak mają prestarzałą to niech sobie ją unowocześnią.
mieszkania sa bardzo potrzebne ale TBS to nie jest dobry partner na te cele przede wszystkim ze tego mieszkania nie mozna wykupic a jak nie ma wlasciciela to i nie ma porzadku
Burn zamiast wiedeńskiej spalarni zainteresuj się jak śmierdzi z tej w Rzeszowie.
Ciekawe ile będzie trzeba zapłacić za możliwość wprowadzenia się do takiego mieszkania .
Ty jazz będziesz spalarnię spłacał??? A z czego, z biletów na mks czy na basen?.... Nie rozśmieszaj mnie, obrońca podatków sięznalazł. Na razie to my płacimy za salanie śmieci w spalarni w Rzeszowe i to niemało, a będzie jeszcze drożej jeżeli nie będzie spalarni i to jest prawdziwy problem dla mieszkańców Krosna płacących tutaj za wywóz odpadów. A straż miejska to sobie może najwyżej sprawdzić czy śmieci nie palą w kopciuchach, bo póki co to byle jakim węglem i drewnem wolno im palić i smrodzić, i to robią!
"Wrażenie wielkomiejskości" - naprawdę o to nam chodzi? W wizualizacji nie mogę doliczyć się tych sześciu i ośmiu pięter.
Czym tu się chwalić jak by było 1000 nowych mieszkań to można by było powiedzieć że krosno dogania stolicę Podkarpacia a tu marne 250 wstyd wstyd. Ja jak bym był prezydentem krosna to bym zabiegał o budowe większej liczby mieszkań.