Fajnie, że w Krośnie mamy soro uzdolnionej młodzieży, pasjonatów, ludzi pozytywnie "zakręconych". Gratuluję i podziwiam. Pozdrawiam serdecznie KD
W Krośnie coraz więcej osób projektuje "kreacje" ze śmieci... musisz się bardzo starać żebyś była szybsza od nich... oczywiście przy śmietniku.
Brawo projekt jak najbardziej słuszny, dlatego został doceniony. Nie tak dawno temu Pani Edyta Górniak na gali radia Zet pojawiła się w kreacji sezonu, czyli w worku na ziemniaki. Okazuje się, że nie była to ekstrawagancka sukienka uszyta przez oryginalnego projektanta, ale kupiona na Ebayu jutowa torba na kartofle. Jeszcze raz brawo i życzę kolejnych udanych projektów
Suuuperrr, gratuluje odwagi za realizację takiego projektu i życzę spełnienia wszystkich modowych planów. Oby więcej tak kreatywnych mlodych osób. Pozdrawiam
Brawo Ninka!!! Pozdrowienia od polonistki dla Ciebie i całej Rodziny. Tak trzymać!!!!
Szukasz aktualnych promocji i darmowej dostawy z butami, torebkami ? Zjedź na sam dół strony i zaloguj się na Deichmann :D To dobra opcja jak brakło butów w Twoim rozmiarze :) Ostatnio chciałam kupić but Adidas i ostatnią parę dostałam na stronie :P Może i to dobrze, bo nawet taniej zapłaciłam niż w sklepie stacjonarnym :) https://cila92.oferty-kredytowe.pl/produktypozafin(...)