Najważniejszym tematem, którym trzeba się zając to kolej w mieście. Budowa wiaduktów powinna zająć się już dawno temu. Coraz więcje pociągów w miescie, a będzie wiecej. Miasto powinno również starać się o elektryfikację linii od Jasła!
@reaktywator24 nie narzekaj, tylko zrób coś, aby było inaczej. Ja na przykład "obstawiłem" całą rodzinę z dziećmi włącznie - młodszy ma 14 lat (w końcu nie ma ograniczeń wiekowych). ponadto pojechałem do rodziców z ankietami. Tak więc z mopjej strony 6 głosów na TAK.
A Ty co zrobiłeś, aby było nas więcej? Żeby "frekwencja (nie była) marginalna, nic nie znacząca?
To udowodnijmy, że frekwencja wcale nie musi być marginalna. Wystarczy poświęcić pół minuty on-line. Ja już zagłosowałem i namawiam wszystkich do tego samego. Pokażmy, że chcemy mieć jakiś wpływ na miasto w którym mieszkamy.
Jako mieszkaniec nie Krosna jestem za powiększeniem. Pójdę dalej. Krosno mogłoby wchłonąć sąsiednie gminy w całości. Może wreszcie skończyłyby się problemy z zarejestrowaniem samochodu i innymi jazdami które oferuje starostwo powiatowe
Znów mieszkańcy Krosna będą na tak, a mieszkańcy gmin sąsiednich na nie.
Frekwencja marginalna, nic nie znacząca.
Jak widzę temat ankiety wraca jak bumerang już taką wypełniałem ponad rok temu była akcja min. w szkołach. Takie pytania to można było zadawać przed wywaleniem milionów w lotnisko.