Urząd Miasta planuje inwestycję, która ma polegać na obniżeniu torów kolejowych na odcinku od ul. Hallera do ul. Piastowskiej...
A z dworca kolejowego za 19 mln zł powstanie Etnocentrum Ziemi Krośnieńskiej!!!
200 tys. zł przeznaczono na prace konserwatorskie zabytków.Prawie 200 tys. zł na wykonanie makiety krośnieńskiej starówki.Na budowę nowej zjeżdżalni na kompleksie basenów przy ul. Bursaki miasto zarezerwowało 200 tys. zł.Koszt makiety będzie zbliżony do wydatków na renowację tejże starówki czyli tyle samo co na nową zjeżdżalnię!!!
NIECH MNIE KTOŚ OBUDZI!!! MAM KOSZMARY!!! A JEŚLI NIE ŚPIĘ TO JAKĄŚ PARANOJĘ!!! TO SIĘ W PALE NIE MIEŚCI!!!
Zamiast ETNOCENTRUM powinna być wykonana Zetka jako potrzeba mieszkańców i przyjezdnych -kierowców.
To jak już bedziecie budować to młuzełum, to jeszcze odrazu zróbcie z pustej galerri handlowej na dworcu hotel hahaa:P
Hah 19 baniek na jakies muzeum, ktore zawsze bedzie zadłuzone i ciagle trzeba bedzie do niego dokładać, serio ??? Lepiej postaracje się o dotacje, żeby jak najszybciej zrobić ekspresowke w linii prostej do Rzeszowa, żeby ludzie mogli do pracy komfortowo dojechać, a nie bzdetyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"a źródłem jego pokrycia będą kredyty i pożyczki" ZAKAZ ZADŁUŻANIA MIESZKAŃCÓW !!!
Odcinek na Sikorskiego od ronda do elektrociepłowni stan krytyczny!dziura na dziurze tragedia
Fullmarket zaadoptowac na etnocentrum. Dawny dworzec wyremontować można ale niech pełni dawną funkcję i przenieść tam cała administrację transportową miasta.
Szwejk
To cenna uwaga, ale tym Panom/Paniom to wszystko jedno, byleby przez najbliższe 5 lat przy korycie być.