64 miejsce w Polsce firma Krzanowskich ok tylko niech teraz się pochwalą które miejsce w Polsce zajmują jesli chodzi o płace.
Jestem ciekaw jakie są zarobki szarych pracowników tych firm w poszczególnych lokalizacjach podkarpacie->reszta Polski->zagranica.
No proszę.Ma się czym Kaczyńskin i Morawiecki chwalić ?..Ma.Przecież to zasługa "dojnej zmiany"..
A ja czekam kiedy nasze Huty wskoczą do pierwszej dziesiatki, i wtedy wszystkim szczena opadnie, a to już chyba nie długo, wiem co mówię, bo pracuję tam już 40 lat. Nasz okręt nadal płynie, może w lekkim przechyle, ale jak się wodę wypompuje to ho, ho, jeszcze zobaczycie....!!!!
Właśnie prezes PiS kreślił podczas kampani taką wizje że bawaria w niemczech też leży na skraju kraju i nie ma przeciwskazań aby podkarpacie było taką bawarią na skraju. Wymienione zakłady są tak średnio lubiane przez pracowników, najmniej lubiany jest ten produkujący maszyny do cięcia drewna gdzie trzeba być na własnej działalności gospodarczej jako robotnik.
A według PiSu w Krośnie się nie da.... Teraz kaczor pojechał ślinić się do Sanoka by opowiadać populistyczne głupoty. A kosciól nadal agituje za PiSem, który właśnie po chrześcijańsku oficjalnie zapowiedzial, że wytnie PSL do nogi w sejmikach gdzie wygrał ( jestem pod "wrażeniem" chrześcijańskiej "miłości" sekty toruńskiego guru). Obłuda i hipokryzja połączona z niepohamowaną rządzą władzy i totalną bezwzględnością. Mam nadzieję, że ta banda wasermanek, piór, płażyńskich i inych nieudaczników polegnie w drugiej turze.
Miliony na koncie rosną a ludzie zapie...ją za najniższą pod okiem kamery. W sumie najgorsze jest to że mamy to na co się godzimy.
Firmy warte miliardy a wiekszość pracuje w nich za najniższą karajowa haha ale porażka,skąpe ch... dorobiły sie na kimś i tyle:)
Niestety zawsze tak jest ....milionerzy czyims kosztem sie dorobili najnizsza krajowa ......ale prawda taka sami sie godzimy na to ludzie trzeba ogloszen mnostwo a stawki zalosne.....lepiej pojechac zagranice 2 miesiace i wiecej zarobie ja przez 12 miesiecy w krosniejskich kolchozach);)