DYSKUSJE
Przytocki ponownie prezydentem. Jego komitet zdobył najwięcej mandatów
look7
22.10.2018 15:16

Czyli nic się nie zmieni. Ja tam mieszkańcem Krosna nie jestem, więc nie wiem, czy ma się coś zmienić, czy nie.

look7
na forum od listopada 2017
salina
22.10.2018 14:44
wyróżnione przez moderatora

No bo po co zmieniac cos co jest dobre? Brawo mieszkancy Krosna! Niech nikt nie mowi ,ze jestesmy pisowskim zasciankiem!

salina
Iker
22.10.2018 14:42

franek . Dokładnie tak , jak piszesz , mówią o zadłużeniu miasta , a rząd rozdaje pieniądze na prawo i lewo , ludziom się nie chce robić - bo się nie opłaca!!! Rząd nie zarabia pieniędzy ,żeby być mu za wszystko wdzięcznym, te wszystkie + są z podatków od firm ,ludzi  , vatu , akcyzy itp. itd. na które płacimy my wszyscy . Ciekaw jestem kiedy ta bańka pęknie , bo zadłużenie miasta w porównaniu z  zadłużeniem państwa to pikuś!

Iker
franek
22.10.2018 14:34
Ten wpis został usunięty z powodu złamania regulaminu. Powód: wpis nie ma nic wspólnego z tematem dyskusji
franek
franek
22.10.2018 14:21

piotr_2100,  "dobra zmiana" rządzi Polską od trzech lat. Ma realizację niektórych obietnic wyborczych. A niektórych nie. Mieszań setki tysięcy - czyim kosztem? Przecież samorządy to finansują w większości.  Może napisz coś o zadłużeniu Polaków i Polski więcej? Bez demagogii z TVPis. Te programy socjal owszem, pomagają potrzebującym.  Ale także dają kasę nierobom żyjącym w większości z zasiłków. Czyli naszych podatków.  A to, że podobno mamy budżet państwa dodatni? To dla idiotów chyba ściema. Owszem, dziura budżetowa mniejsza - ale DZIURA!! Sciema o ściągalności VAT - wystarczy przytrzymać zwroty na miesiąc albo więcej i już mamy super, prawda?! Mówi ci to coś? Wątpię, bo chyba zaślepiony jesteś kurwizją i propagandą tegoż szefa i jego szefa. Ale ja jestem prostak i się nie znam. Pewno też mi się to przyśniło. Gratulacje Panie Prezydencie.

franek
gauss
22.10.2018 14:01

"memoria" - Tadeuszku, zdecyduj się czy piszesz jako kobieta czy jako mężczyzna.

Takie piękne pogańskie peany to tylko ty potrafisz napisać. Dzieci też ochrzciłeś w obrządku pogańskim czy chrześcijańskim ?

gauss
norwich
22.10.2018 13:59

To miasto zmienia się wraz z Wami prezydenci i kolejnymi radami miasta. Dziś jesteśmy dumni, że żyjemy w tym mieście  i mamy tak wielu mądrych ,odpowiedzialnych i światowych zarzadzających tym miastem. Zawsze bedziemy Was wspierać. Gratulujemy Wam i sobie, że tak dobrze wybieramy od....tylu lat.

norwich
ratownictwoiwybuchy
22.10.2018 13:34

"Przytocki ponownie prezydentem. W radzie większość ma jego komitet i PO.Nowoczesna"

Czy redaktor przeczytał to co napisał.. ? rzeczywistości nie zakrzywicie..

To jest po prostu żałosne.. 

ratownictwoiwybuchy
maniek75
22.10.2018 13:34

Dziwne czasy, władza zadłuża mieszkańców a Ci się cieszą ;-)

maniek75
memoria
22.10.2018 13:26

Z wielką radością przyjęlam wiadomość  o reelekcji Pana Piotra Przytockiego.

Panie Prezydencie,dedykuję Panu na całą kadencję modlitwę poganskiego myśliciela Marka Aureliusza.

Panie,daj mi cierpliwosć,bym pogodził sie z tym,czego zmienić nie  jestem w stanie. Daj mi siłe,bym zmieniał to,co zmieniić moge i daj mi mądrośc,bym odróżnial jedno od drugiego.

Lącze wyrazy szacunku.

memoria
na forum od grudnia 2017
/9
W polu powyżej wpisz numer strony, do której chcesz przejść
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA
Reklamę wyświetlono 7491 razy