Ja tam głosuję na PiS. PiS da ludziom pracę przy budowie pomników kaczyńskiego. Poza tym to zaradni ludzie. Tyle kasy przytulić i jeszcze pociotkom bez wykształcenia dać zarobić to duża sztuka. A jacy sprytni - rzucili ochłap 500+, a koszty utrzymania wzrosły w ciągu 3 lat o 8 stów. Tyle że pracującym bo wyborcy i tak korzystają z MOPRu więc ich podwyżki benzyny czy mediów nie dotyczą.
Gdzie można zobaczyć cv kandydatów,z uwzględnieniem takich danych jak wykształcenie, osiągnięcia,zainteresowania, dotychczasowa aktywność społeczna na rzecz miasta ( ale nie tylko...). W końcu nie jesteśmy wioską,gdzie wszyscy się znają.
Proszę o bieżące info o spotkaniach przedwyborczych ( chyba będą?)
PIS popełniły jeden poważny błąd, nie wycięli prezydentów, burmistrzów, wójtów zasiadających na stołkach od lat.
nobody997
Nie oddam głosu na osobę, która ma jeszcze PRL-owski "łeb" tzn. było źle, ale teraz jest pięknie. Która nie dostrzega zagrożeń współczesnych czasów i "żyje" przeszłością.A już tym bardziej na złodzieja z krwi i kości.Oczywiście poglądy mojego kandydata muszą być zbieżne z moimi, a Przytockiego nie są.Ty mi do tego modelu pasujesz.
"Paragraf8"pisząc o stagnacji ,trzeba najpierw znać pojęcie co znaczy stagnacja?Jak widać w żaden sposób nie pasuje do tego co dzieje sie w Krośnie.A dziadostwo to ty uprawiasz obrażając wszystkich.Merytorycznie coś napisz,bo z tych twoich postow nic nie wynika i raczej szkoda dyskutować z tobą.
nobody997
Znaczysz dla mnie tyle, co twój nick i samorządne Krosno a straszyć to możesz dzieci w wieku szkolnym.
W Krośnie wieje stagnacją, dość tego dziadostwa.
paragraf8
Tymczasem prywatka komunikacja, która wyrosła na gruzach PKS radzi sobie świetnie.
Mogę przytoczyć kilka innych przykładów firm, które za czasów peło-psl zostały doprowadzone do bankructwa lub cudem ocalały, lecimy:
Glimar Gorlice
Rafineria Jasło
Rafineria Jedlicze (teraz to spalarnia odpadów)
Dawne Krośnieńskie Huty Szkła
Autosan Sanon (przejęty przez PGZ)
Uzupełnię swój wpis aby nie być gołosłownym. Właśnie opublikowano zarobki w radach nadzorczych gdzie obecnie w 100% zasiadają pisowskie pociotki. Wzrost płac w ciągu roku nastąpił o 23 % i wynosi obecnie 81 tysięcy złotych. Jak to się ma np do pracy nauczyciele gdzie wzrost płac nastąpił o 1% i wynosi obecnie mniej niż 3 tysiące. No i już wiadomo po co PiS pcha się do władzy.