Oddacie głos na Schetynę czy Petru ?
Ludzie, nie Pani Szybiak... byla asystentka Pani Łukacijewskiej , wstyd że mamy takich kandydatòw! Prywatnie teź taka osoba powinna być wzorem do naśladowania , a tymbardsiej z Partii Pis., oj źle się stało... szkoda bo to źle znaczy o Partii!
Dzis w skrzynce pocztowej znalazłem ulotkę J.Borcz! Juz sadziłem że gosc ten nie zyje a tu niespodzinka-jak krolik z kapelusza kandydat PIS. I znowu przez 4 lata bedzie o nim cicho.Co za tupet 20 lat -we władzy!!
ktory kandydat sie pochwali ze..... samo sie niezrobilo??
1.....zakaz nie zakaz
2 ...15 milionów na CDS i za rok znowu dopłata min. 2 miliony
3... przyszle koszty utrzymania lotniska tez pewnie min. 2 miliony rocznie i brak wplywu z podatków ????
4.. "Zielona" droga donikąd chyba ze na koncu tej drogi miał byc całobobowy sklep nocny w Korczynie???
To szokujace jak niektórzy uczepili się władzy i stołka i nie chca odejść.. OKres przedwyborczy to rykowisko dla karierowiczów-slogany typu zmienimy zbudujemy (spieprzymy?)-to czeste slowa i hasła tych spryciarzy-potem kiedy juz ich wybiora nastanie 4 letnia cisza i trzepanie kasy
"samo się nie zrobiło", a to dobre jest w stylu samorządnego Krosna, peło w inny wydaniuPrzytocki odejdź pan już. Ten kto pana zastąpi, będzie miał co sprzątać !
wybory
"Pozew PO przeciwko Mateuszowi MorawieckiemuMateusz Morawiecki w ciągu 48 godzin musi opublikować oświadczenie w tej sprawie przed głównymi wydaniami programów "Wiadomości" w TVP i "Fakty" na TVN. Oświadczenie ma zostać odczytane i wyświetlone mają zostać plansze z tekstem wypełniającym cały ekran. Jak informuje Onet.pl, obwieszczenia ma mieć następującą treść: Nieprawdziwe są informacje podane przeze mnie w dniu 15 września 2018 r. podczas wiecu wyborczego komitetu wyborczego Prawo i Sprawiedliwość w Świebodzinie, że w ciągu jednego do półtora roku wydawana jest przez nas większa suma na drogi lokalne, niż za czasów koalicji PO i PSL w ciągu ośmiu lat. Mateusz Morawiecki, premier rządu Rzeczpospolitej Polskiej.Więcej: http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,23971903,po-wygrywa-przed-sadem-mateusz-morawiecki-ma-sprostowac-slowa.html
Piotrusiu, a teraz wyjaśnij wszystkim to obecnym, dlaczego nie odwołałeś dyrektora
DPS nr 2 w Krośnie przy ul. Kletówki 7 ???
Do Zbycha
Napiszcie mi co takiego zrobił dla miasta Jerzy Borcz? co zrobił dobrego? Zmienia partie jak rękawiczki, wszedzie bywa , ale nic z tego dobrego dla miasta nie wynika. Może jestem w błędzie. Podobno w LO w latach 1970-74 pełnił funkcje wice , a nastepnie przewodniczacego zms- związku młodziezy socjalistycznej, a potem KPN, AWS, PO a teraz PIS. Ma bardzo elastyczny kręgosłup.