Rządowi brakuje pieniędzy ale to wina samych obywateli. Biorą 500plusy i inne a podatki płacą już w Czechach i na Słowacji. Także bojkot 500+ i powrót z Czech.
To wszystko prawda. Mam rachunki za leki i tak jak rok temu płaciłem 200 PLN obecnie płacę ponad 300 PLN za te same środki!!! Tak samo ma się sprawa z żywnością, odzieżą, energią, opałem itp. A renty i emerytury ZUS o ile zostały zwiększone? Od 7 do 27 PLN!!! Jeśli są podwyżki to te świadczenia powinny wzrosnąć adekwatnie do nich bądź powinny być większe BY ŻYŁO SIĘ LEPIEJ!!! Tymczasem za te świadczenia można obecnie nabyć o 1/3 mniej towarów i usług.
Co szanowna redakcjo krosno24.pl czym mój wpis obraził kogo???
niewygodny był dla PO i dlatego został usunięty!!!
PO boi sie prawdy i pokazuje bzdury!!!
Gdzie mają program dla obywateli!!!
Koryto się skończyło i szlak ich trafia !!!
PO --wystarczy posłuchać taśm SOWA I PRZYJACIELE!!!
oto cała prawda o PO!!!
@cywilny_kaplanPrzypomnę tylko, że w 2012 roku za rządów PO olej napędowy na stacjach przekroczył cenę 6 zł za litr. I w tym wpisie chodzi mi tylko o to, że tak cena paliwa, jak i ceny (co inni wypominają pisowi) cukru, jajek, chleba czy makaronu nie ma nic wspólnego z tym kto w naszym kraju rządzi. Cena ropy w głównej mierze zależy od cen na rynkach międzynarodowych, każdy choć trochę rozeznany w rynku wie co miało wpływ na cenę jajek (ubicie wielkiej ilości kur na zachodzie, brak tam jajek, które zaczęto kupować w Polsce), czy cenę chleba (mniejsze zbiory zbóż). Prosiłbym naczelnego Pana Adriana, by wyróżnił ten post, tak śmiało jak wyróżnia te antypisowskie :).
Szanowna Pani Poseł proszę o program, a nie czarny pr. Prawda jest taka, że ceny pewnych produktów rosną ceny innych artykułów maleją. Ja np w chwili obecnej płacę mniej za gaz niż w 2014 roku. Wzrost cen pewnych produktów bardzo często zależy od sytuacji międzynarodowej chociażby ceny paliw czy masła (wzrost popytu globalnego zwłaszcza w USA). Panstwo nie przedstawiacie żadnego programu. Zresztą PiS PO jedno zło:) Pozdrawiam
Coraz mniej pieniędzy w obrocie gospodarczym, to widać i czuć. Rachunki wzrosły za wszystko. Paliwo jest tutaj najlepszym przykładem - a jak drożeje paliwo, to i drożeje wszystko inne. Buta ia rogancja PiS wkrótce się na nich zemści. Polacy ich wygonią z kraju, bo oni psują naszą Ojczyznę.
gdzie się dwóch bije to trzeci korzysta...........to mówię ja Jarząbek.........i liczę na to że to Ja skorzystam . Ja to większośc większości czyli od zawsze bezpartyjny,,,,,,,,,,,,,bo się brzydzę
"Masło podrożało o 100%, średnie ceny 10 jajek wzrosły o 35%, a chleb, mleko i makaron kosztują o złotówkę więcej."
Hehehehehehehhe trzymajcie mnie bo nie wytrzymam. Te artukuły podrożały dlatego ze w tym roku byla susza w Polsce. Moze PIS też jest odpowiedzialny za słabe zbiory ziemniaków w Belgii. Co za brednie ludzią wciskaja.
ale nuda.... na pewno nie zagłosuje na po czy pis!!!
nam podnosza pensje o 100zł a sami sobie nagrody pryznaja po 200tys. zł!!!
wybieram mniejsze zło i głosuje na Kukiz15