kurnachata
Masz rację , ukraińcy faktycznie pojechali , pracuja w resteuracjach przy trasie do Olkusza nie ma Polaka , w hurtowniach w knajpach itp. , a ostatnio był u mnie z dostawą kurier z Częstochowy , też z Ukrainy , nie nie mam nic przeciwko nim , sam naginałem w Niemczch w latach 90,myślę że to się wszystko przesunęło .Jeżeli nasz rząd będzie tak rozdawał pieniądze , chcę tylko powiedzieć ,że rząd jaki by nie był (PIS PO)nie zarabia pieniędzy , tylko je wydaje to doprowadzi do tragedii , bo ja nie mam ochoty moich podatków płacić na osoby nie radzące sobie (chyba z lenistwa ) w życiu
Rozumiem że autor pisze o komunikacji miejskiej i ten biletomat też powinien być odpowiednio opisany jakie bilety sprzedaje, bo z tego przystanku większość pasażerów korzysta z innych środków komunikacji niż MKS. Po likwidacji PKS teraz przejęły linie pozamiejskie tgz BUSy i to oni stanowią większość podróżnych a te biletomaty to tylko na MKS zapewne będą tylko sprzedawać.
A tytuł kto pisał? Tak jakby z przedszkola... Tłumy oczywiście zostaną, tylko będzie więcej miejsca.
To pewnie będzie przystanek wyborczy. Znów liczba na przystanku międzygminnym świadczy o sporej sile gmin wokół samego krosna niż ruchu wewnątrz miejscowości. Następnie dziwne napisy na biletomacie po polsku, angielsku i ukraińsku gdzie ukraińcy pojechali na zachód Polski, tu się nie zatrzymali.
Tylko czy nadal bedą autobusy stać pod domami kierowców po skonczonych kursach? Czy wrócą na zajezdnie aby następna zmiana mogła ich uzywać? Tak jak to ma miejsce w innych miastach.
Dojazd i powrót do starego szpitala czy na nowy cmentarz to dla starszych ludzi problem. Brak wystarczającej intensywności kursowania autobusów.
To jest krosnienska groteska!!! Cala infrastruktura miala byc gotowa jeszcze tej jesieni!!! Co z flota nowych autobusow!!!???
Nowa flota już była dostarczona od volvo już ponad tydzien temu tylko spóźnienie miała firma co wyświetlacze montuje