"Zanieczyszczanie przez ptaki?" To człowiek jest intruzem, zwierze jest u siebie. Ale człowiek ma to do siebie, że w naturę lubi ingerować.
Pracowałem na dużym lotnisku i najlepszym sposobem okazało się ............... mały samochód z wielkim głośnikiem emitujący dźwięk mordowanego ptaka .....i to działa
Awaryjnie kilka sokołów
W każdej lokalizacji jest coś co komuś nie odpowiada. Ja akurat mieszcze się przy ulicy i te nowoczesne niby aerodynamiczne samochody tak szumią swoją jazdą że to jest dopiero koncert. Jak wiele lat temu jechał maluch czy coś podobnego to było słychać jedynie silnik.
Również mam ptaki oraz małą sówke, która w nocy drze się bardzo głosno i jakoś nie płacze i się nie żale. Pozdrawia mieszkaniec Turaszówki!
Żal dupę ściska. Uwielbiam patrzeć na te podkarpackie mordy przy okazji zdjęć jakie tu wrzucacie z imprez. Same zadowolone twarze! #nosacz
Jeśli gawrony stanowiły by ważny problem w mieście to Krosno zaliczałoby się do jednych z najszczęśliwszych miast w Polsce - ale chłop żywemu nie przepuści :)