Z gustami się nie dyskutuje. Nikt wam nie każe przychodzić. Ja chętnie odwiedzę
Żądam wprowadzenia do basenów środków barwiących MOCZ, by można było szybko zlokalizować wykolejeńca LEJĄCEGO do zbiornika. Nie mam zamiaru kąpać się w wodzie ze SZCZYNAMI znarkotyzowanych GÓWNIARZY.
Lukii baseny w Hajduszoboszlo i Nyiregyhazy w porównaniu z Tropical Islands - Brand w Niemczech to dopiero oczka wodne, ale Ciebie nie stać na konkretne baseny. Poza tym Romowie i Cyganie to ta sama grupa etniczna, doucz się to nie boli.
bolo102 baseny w Svidniku to dopiero oczka wodne w porównaniu do Hajduszoboszlo i Nyiregyhazy. Wiec jak Cię nie stać na konkretne baseny to jedz do Svidnika między Romów i Cyganów.
A czy tym razem Przytocki skakał do wody w "pełnym uzbrojeniu" ?
Może warto wymienić wodę, zanim wpuści się tam mieszkańców, kobiety i dzieci...
Dzisiaj było gratis, a od jutra legitymacja mieszkańca ;-)
Jest piękny! Widowiskowo wystartował. Podoba się mi się ten widok. Bardzo fajny ten bajkowy stateczek na zabawnym placyku. Teraz już nie można się tam nudzić, co widać na załączonym obrazku, każdy ma jakieś zajęcie. Proponuję zrobić tam kiedyś większą imprezę z drużynowymi konkurencjami sportowymi, z torami przeszkód, nietypowymi przyrządami w wodzie - od teraz baseny mają ku temu potencjał.
buraki niech sobie w suchodole basen wybudują:)