W to medialne show zaangażowały się władze miasta z Przytockim na czele, to skandal !
kurnachata - to se uz ne wrati!!!! Takie czasy ze media z byle kogo zrobią celebrytow a wartościowi ludzie dzieki mediom stają się byle kim. Z drugiej strony czyja to wina ze tacy "kopacze" rozbijają się samolotami? NASZA i tylko NASZA. Bo to głownie MY (kibice) nabijamy im kase bo sie podniecamy niezdrowo ze jakiś tam KTOŚ kopnie piłkę, a to jedyna rzecz którą w życiu potrafi zrobić.
Ale sensacja............. włodarze miasta mają mokre pampersy z radości następny będzie Trump........ to wtedy będzie się działo-----w pampersach-----
I super, ma pieniądze to lata do Krosna, ja jak bym miał, też z miłą chęcią bym latał, a nie jeździł... Brawo dla niego i brawo dla lotniska, jeżeli mi się nie uda, to może moje sławne :) dzieci będą tu lądować, aby mnie odwiedzać na starość :))) SUPER!
kurnachata - to se uz ne wrati!!!! Takie czasy ze media z byle kogo zrobią celebrytow a wartościowi ludzie dzieki mediom stają się byle kim. Z drugiej strony czyja to wina ze tacy "kopacze" rozbijają się samolotami? NASZA i tylko NASZA. Bo to głownie MY (kibice) nabijamy im kase bo sie podniecamy niezdrowo ze jakiś tam KTOŚ kopnie piłkę, a to jedyna rzecz którą w życiu potrafi zrobić.
Coś mi się wydaje za Peszko chce grac w Karpatach i dlatego przyleciał aby się rozmówić z zarządem klubu. Może i Lewandowskiego ściągnie????
Każdy bardzo się cieszy z tego że witamy pierwszy samolot w Krośnie.
Jedynie ten przykład że piłkarz lata takimi samolotami jest demoralizujący. Za moich czasów to piłkarz jechał pociągiem, w plecaku miał piłkę a korki na szyi przewieszone sznurówką.
Uff... No warto bylo wydac te 76mln na modernizacje lotniska bo juz myslalem, że tu nikt nie przeleci, a tak to Sławek chociaż skorzysta. W sumie to mógł przyjechac PKSem... albo pociągiem... hmmm... czy inną autostradą... Hmmm są jeszcze rejony na świecie gdzie włąściwie to tylko dotrzec można helikopterem lub samolotem... a tubylcy gości witają kwiatami :)