DYSKUSJE
Historyczny moment: w Krośnie wylądował pierwszy odrzutowiec
pajop
21.05.2018 19:35

Uff... No warto bylo wydac te 76mln na modernizacje lotniska bo juz myslalem, że tu nikt nie przeleci, a tak to Sławek chociaż skorzysta. W sumie to mógł przyjechac PKSem... albo pociągiem... hmmm... czy inną autostradą... Hmmm są jeszcze rejony na świecie gdzie włąściwie to tylko dotrzec można helikopterem lub samolotem... a tubylcy gości witają kwiatami :)  

pajop
na forum od listopada 2017
husarz
21.05.2018 19:23

W to medialne show zaangażowały się władze miasta z Przytockim na czele, to skandal !

husarz
Konto zablokowane
Golonko
21.05.2018 18:35

kurnachata  -  to se uz ne wrati!!!! Takie czasy ze media z byle kogo zrobią celebrytow a wartościowi ludzie dzieki mediom stają się byle kim. Z drugiej strony czyja to wina ze tacy "kopacze" rozbijają się samolotami? NASZA i tylko NASZA. Bo to głownie MY (kibice) nabijamy im kase bo sie podniecamy niezdrowo ze jakiś tam KTOŚ kopnie piłkę, a to jedyna rzecz którą w życiu potrafi zrobić. 

Golonko
Konto zablokowane
bolo2017
21.05.2018 18:29

Ale sensacja............. włodarze miasta mają mokre pampersy z radości następny będzie Trump........ to wtedy będzie się działo-----w pampersach-----

bolo2017
Konto zablokowane
AWRUK
21.05.2018 18:14
wyróżnione przez moderatora

I super, ma pieniądze to lata do Krosna, ja jak bym miał, też z miłą chęcią bym latał, a nie jeździł... Brawo dla niego i brawo dla lotniska, jeżeli mi się nie uda, to może moje sławne :) dzieci będą tu lądować, aby mnie odwiedzać na starość :))) SUPER!

AWRUK
Golonko
21.05.2018 18:05

kurnachata  -  to se uz ne wrati!!!! Takie czasy ze media z byle kogo zrobią celebrytow a wartościowi ludzie dzieki mediom stają się byle kim. Z drugiej strony czyja to wina ze tacy "kopacze" rozbijają się samolotami? NASZA i tylko NASZA. Bo to głownie MY (kibice) nabijamy im kase bo sie podniecamy niezdrowo ze jakiś tam KTOŚ kopnie piłkę, a to jedyna rzecz którą w życiu potrafi zrobić. 

Golonko
Konto zablokowane
Endrju89
21.05.2018 18:00

Hitler z Mussolinim też gościli na Krosnieńskim lotnisku :)

Endrju89
Golonko
21.05.2018 17:54

Coś mi się wydaje za Peszko chce grac w Karpatach i dlatego przyleciał aby się rozmówić z zarządem klubu. Może i Lewandowskiego ściągnie????  

Golonko
Konto zablokowane
husarz
21.05.2018 17:51

"jedna jaskółka wiosny nie czyni"

husarz
Konto zablokowane
kurnachata
21.05.2018 17:26

Każdy bardzo się cieszy z tego że witamy pierwszy samolot w Krośnie.

Jedynie ten przykład że piłkarz lata takimi samolotami jest demoralizujący. Za moich czasów to piłkarz jechał pociągiem, w plecaku miał piłkę a korki na szyi przewieszone sznurówką.

kurnachata
/4
W polu powyżej wpisz numer strony, do której chcesz przejść
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA