no wlasnie to nie dokonca tak misiek111... nie znalem chlopaka a moze znalem z widzenia.. tak ludzie zyja z wyboru.. bo tak chca.. nie wiem co nimi steruje ale zagranica poznalem kilku takich ludzi co wlasnie zycie w formie sqotting czy jakos tak... masz racje, zagranica znalezienie pracy to jeszcze mniejszy problem ale czesto jak juz wpadniesz w dlugi, to ciezko pozniej z mieszkaniem, zameldowaniem kontem w banku.. jak jest cieplo to mozna pomagac u ludzi na czarno.. .. no taki wybor.. szkoda chlopaka [*]
nie rozumie, miec siostre i byc bezdomnym ? przeciez tam robote znalezc, cos wynajac to nie problem, nawet zamiatajac
tomasz81 Ty na pewno wiesz najlepiej wszystko . Jest wielka tragedia. Wiele Krośnian i mieszkańców okolic Krosna mieszka i pracuje za granicą rownież w Irlandi Północnej jak i bardzo często zagląda na k24. Zobacz statyskyki portalu. Może rodzina poprosiła o artykuł?
A Ty się ciepiasz takich głupot. Żal mi Cię.
No portal jak zawsze ma najświeższe informacje. Napewno czytający artykuł będą mieć informacje bo przecież w tym mieście w Irlandi mieszkają tylko Krośnianie. To co dotyczy Krosna to jest tak naprawdę pomijane lub można się dowiedzieć pocztą pantoflową ale o pijalni czekolady w korczynie to piszecie
Straszne wieści, ciekawe czy miał z kimś zadatki, czy po prostu padł ofiarą..
Ja myślę że to tylko chwilowy spadek wydajności ekonomicznej wysp brytyjskich i wzrost przestępczości. Do kilku lat znów się uspokoi.
Piotrek.... Nie mogę w to uwierzyć. Tak bardzo Cię lubiłem, bracie.... Potworne.