Ostatnio jeżdżąc po Krośnie aż truchleje bo co drugi pieszy przejście dla pieszych stosuje jako swoje terrarium, chyba muszę kupić sobie kamerę do auta bo nagminnie piesi przekraczają swoje prawa i myślą że auto zatrzyma się na 50 cm , żal mi tych ludzi co zginęli ale zdrowy rozsądek też powinien być.
Az strach bierze jak sie widzi pieszychw Krosnie przechodzacych na przejsciach.
Mam tylko podglad z kamer ale i tak ciarki przechodza.
Nie patrzy ani w lewo ani w prawo idzie taki jak baran przed siebie bo on ma pierwszenstwo.
Ludzie gina niezaleznie od wieku.
Brak wyobrazni i wpajane zle wskazowki.
NA PRZEJSCIU PIESZY MA PIERWSZENSTWO tak ale jak inni ustapia mu to piweszenstwo.
Rowerem przez pezejscie sie nieprzejezdza tylko go przeprowadza.
Szkoda dziewczyny ale to nie jej wina tylko zlego informowania ten pieszy tez uwiezyl w pierwszenstwo.
Jestem w lekkim szoku, zginęła kolażanka mojej siostrzenicy :(
Taka młoda dziewczyna, całe zycie przed nią było, żal, normalnie żal.
Tragedia, płakać się chce. Współczuję obydwu rodzinom.
Ostatnio tzn dzisiaj trzy moje przejscia przez przejscie dla pieszych -nr 1 przejscie z przystanku po str naprzeciw przychodni na Hutniczej -chciałam przejsc do przychodni na 1000 lecia - gdzie tam wszystkim się spieszy ,nie ma mowy zeby dali babce przejśc ,przeciez im się spieszy .Pytam tylko gdzie im tak spieszno?Stałam ok ponad 5 minut .Kilkanascie metrów dalej koło wypadku stała policja nawet to ich nie przestraszaPrzeciez im się spieszy !!!!Nr 2 doszłam do obwodnicy .Czekam na zielone światło .Od strony nazwę Zręcińskiej stoją samochody.Zapala się zielone dla pieszych a debil czekajacy nie patrzy ze ja przechodzę rusza z gazu i skreca w 1000 lecia !o mało mnie nie zabił! Debilu jak to czytasz zastanów sie na drugi raz co wyprawiasz i nie mów ,ze piesi sa źli !!!!!Nr 3 przejście w Polance kołoZielonego koszka .Chcę przejść na druga stronę do Białego Domku .Jedzie furiat od krzyzówko koło Cerfura , grubo ponad 100 na liczniku ,wyjezdza zza zakrętu ,dobrze ze jestem ostrożna bo jak bym weszła na pasy to juz bym tu nie pisała.Nie narzekajcie na pieszych ,bo wśród Was takich co dzisiaj wymieniłam jest setki !Człowieku i tak będziesz szybciej jak ten biedny pieszy!Kiedy Policja przygladnie się w Polance na osiedlu i ukarze tych rajdowców .Przez te przejscia przechodza dzieci ! Zwłaszcza o godz 14,tej horror jak te RKR i tym podobne wracaja z pracy .Jeszcze jak ktos pomaga dzieciom zeby bezpiecznie przeszły to się smieja od ucha do ucha .