Po zobaczeniu obu dziewczyn na fb oddaje głos na Darię z Krosna, która wydaje się być o wiele bardziej naturalna i widać, że nie spędza w łazience pół dnia. U Wioli widać, że wie jak pozować i się nie stresuje bo ma jakieś doświadczenie. A w przypadku Darii jest zupełnie inaczej i widać że źle pozuje i nie wie co i jak. Jednak oddaje na nią swój głos.
... a ja myślałem, że należy głosować na najpiekniejszą a nie ze względu na miejsce zmieszkania.
Gartulacje dla redakcji portalu za pasjonujący news!! Napiszcie tez prosze o tym jak krosnianin zlapal w Pernambuko wielka rybe! Wiolka202 - jaka masz wade wzroku?
Daria ( dziewczyna w różowym ) ma bardzo ładną twarz. Przypomina mi aktorkę Leighton Meester, która grała Blair Waldorf w serialu ,,Plotkara".
Bardzo ładna naturalna uroda, która odpowiednio podkreślona ma szanse na wygraną,
Wiola- chociaż figure ma ładną to twarz ma przeciętną, nudną.
Też lubię czytać i wiem, że nazwa Reading nie ma nic wspólnego z czytaniem, lecz wywodził się od staroangielskiego read, oznaczającego kolor czerwony.
Reading (wym. /ˈrɛdɪŋ/) – miasto w Wielkiej Brytanii (Anglia), dawny ośrodek administracyjny hrabstwa Berkshire, w dystrykcie (unitary authority) Reading, nad Tamizą. W 2001 roku miasto liczyło 232 662 mieszkańców[1].
Spis treści [ukryj] 1Edukacja2Sport3Festiwal4Historia5Ludzie związani z Reading6Miasta partnerskie7Przypisy8Linki zewnętrzne Edukacja[edytuj | edytuj kod]W mieście mają siedzibę dwa uniwersytety. University of Reading, utworzony w 1892 roku jako filia Uniwersytetu Oksfordzkiego, stał się niezależną instytucją w 1926 roku, a w 1949 zajął swą obecną siedzibę w kampusie Whiteknights. Drugim uniwersytetem jest Thames Valley University (istniejący jako szkoła wyższa od 1860, a jako uniwersytet od 1992), którego część znajduje się w Reading, dwie pozostałe natomiast w pobliskich miastachSlough i Ealing.
Kościół Matki Bożej (St. Mary's Church) w ReadingSport[edytuj | edytuj kod]Miasto posiada klub piłkarski, Reading F.C., którego właścicielem jest John Madejski.
Od 2006 w żużlowej Elite League startuje Reading Racers, który w pierwszym sezonie startów zdobył srebrny medal mistrzostw Wielkiej Brytanii.
Festiwal[edytuj | edytuj kod]Reading jest miejscem największego z istniejących do tej pory starych festiwali muzycznych. Festiwal został po raz pierwszy zorganizowany przez Harolda Pendletona w 1961 r. pod nazwą "National Jazz Festival". Pod zmieniającymi się nazwami i rozszerzaną ofertą stylów muzycznych festiwal przetrwał do dnia dzisiejszego.
Historia[edytuj | edytuj kod]Reading jest wspomniane w Domesday Book (1086) jako Radinges/Red(d)inges[2].
Ludzie związani z Reading[edytuj | edytuj kod] Zobacz też kategorie: Ludzie związani z Reading, Ludzie urodzeni w Reading.Kurcze to dlatego Armagedony i Akwaria stoją teraz ciche. Byłe Gwiazdy tych lokali teraz robią kariery w UKej i Irland.
Dziewczyna w rozowym stroju jest przecietnej urody taka nijaka ... Bez szans na wygrana .
A jakie nagrody ufundowano Paniom?
Może organizator tych wyborów miss zgłosił by się pod adres https://supergalanteria.pl/ona-produkty-dla-kobiet i coś ufundował...
Każda kobieta lubi otrzymywać takie nagrody!