DYSKUSJE
Szokujące zdjęcia płodów. Do Krosna trafiła antyaborcyjna kampania
siekiernik
10.03.2018 20:40

nooo chalo głośniej chyba są tu jacyś wielbiciele  zdrajców i złodzieji z peło!!!

siekiernik
na forum od lutego 2018
siekiernik
10.03.2018 20:38

Super akja. życie najwyższym darem i nie ma pozwolenia na aborcję!!! Teraz rozwyja się lewaki i gimnazjaliści!!! CWP!

siekiernik
na forum od lutego 2018
siekiernik
10.03.2018 20:37

Super akja. życie najwyższym darem i nie ma pozwolenia na aborcję!!! Teraz rozwyja się lewaki i gimnazjaliści!!! CWP!

siekiernik
na forum od lutego 2018
aztek
10.03.2018 18:32

"płód odpychał skalpel rączkami"

gdzie ja k..wa żyję?

aztek
Konto zablokowane
jolka101010
10.03.2018 18:25

Nie wiem skąd takie oburzenie? Plakaty przedstawiają prawdę. Bardzo dużo kobiet myśli, że płód to tylko rzecz. Odlądałam kiedyś film z przeprowadzonej aborcji jak ta "rzecz" broniła się przed skalpelem, jak odpychała go małymi rączkami. Dla mnie to jest straszne, że matki zabijają w ten sposób własne dzieci.  Przecież można urodzić i oddać dziecko do adopcji, tak wiele małżeństw w dzisiejszych czasami nie może mieć dzieci i chętnie takiego niemowlaka by adoptowała. Trzeba rzeczy nazywać po imieniu. Ja jestem na tak!

jolka101010
na forum od listopada 2017
bolec71
10.03.2018 16:33

Trzeba być konkretnym debilem, żeby takie bilboardy w przestrzeni publicznej stawiać. Może fundacja Pro Life też dołączy do akcji przeciwko księżom katolickim gwałcącym dzieci ?

bolec71
hmmm
10.03.2018 14:06

A na paczkach z papierosów macie normalne zdjęcia?? Zniszczone płuco trumienka małego dziecka. Jakoś to nie przeszkadza

hmmm
tomasz81
10.03.2018 11:22

Do "Grave" człowieku ty masz coś z głową pisząc takie rzeczy. Jeżeli masz dzieci to nawet boję się myśleć jakie ty im rzeczy pokazujesz.

To może idźmy dalej skoro świat jest brutalny i pokazujmy dziecią zdjęcia z najbardziej krwawych morderstw przecież to im również grozi jak i każdemu z nas, lub pokazyjmy zdjęcia z wypadków samochodowych gdzie np doszło do dekapitacji. 

Takie obrazy wiszące w miejscu gdzie widzi je 6 czy 7 letnie dziecko mogą się naprawdę odbić na jego psychice i co później powiesz tumanie dziecku jeżeli coś takiego bedzie się mu śnić w nocy. Pewnie powiesz swoim dzieciom sorry ale taki jest świat, bo ja np nie zamierzam córce która ma dopiero 7 lat tłumaczyć co to jest. 

Nie widzę najmniejszego sensu nad dyskusją czy te bilbordy powinny być czy nie aczkolwiek również jestem przeciwnikiem aborcji.

tomasz81
janpytalski
10.03.2018 10:34
...Jak wskazuje nasza rozmówczyni, octan uliprystalu w tej większej jednorazowej dawce 30 mg (zatem sześciokrotnie większej niż w preparacie Esmya) został dopuszczony przez Komisję Europejską do obrotu w całej Unii Europejskiej już w 2009 roku, pod nazwą ellaOne. Tymczasem w lutym br. EMA opublikowała zalecenie ograniczenia stosowania octanu uliprystalu z powodu doniesień o ciężkich uszkodzeniach wątroby... Wczoraj prasa o tym pisała.  A co z przemocą wobec dziecka ( skąd określenie PŁÓD!) Mordowanie nienarodzonych nie ma  strony politycznej prawa -lewa.  Myślę że wystawca miał na celu zaszokować... Sadzicie, że jak czegoś nie widać to nie istnieje?
janpytalski
na forum od marca 2018
kojak
10.03.2018 09:14

Może urząd miasta na szybko  postawi jakiś znak zakazu.

Trzy tygodnie  temu miałem kolizje z sarenka w mieście i do tej pory ubezpieczyciel nie może  się doprosic oświadczenia od zarzadcy drogi w tej sprawie ale znak drogowy informujący że występuje w tym miejscu takie zagrożenie został postawiony kilka dni po zdarzeniu. Miejmy nadzieję że nie po to żeby utrzeć nosa sprawie.

kojak
/5
W polu powyżej wpisz numer strony, do której chcesz przejść
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA