Super akja. życie najwyższym darem i nie ma pozwolenia na aborcję!!! Teraz rozwyja się lewaki i gimnazjaliści!!! CWP!
Super akja. życie najwyższym darem i nie ma pozwolenia na aborcję!!! Teraz rozwyja się lewaki i gimnazjaliści!!! CWP!
Nie wiem skąd takie oburzenie? Plakaty przedstawiają prawdę. Bardzo dużo kobiet myśli, że płód to tylko rzecz. Odlądałam kiedyś film z przeprowadzonej aborcji jak ta "rzecz" broniła się przed skalpelem, jak odpychała go małymi rączkami. Dla mnie to jest straszne, że matki zabijają w ten sposób własne dzieci. Przecież można urodzić i oddać dziecko do adopcji, tak wiele małżeństw w dzisiejszych czasami nie może mieć dzieci i chętnie takiego niemowlaka by adoptowała. Trzeba rzeczy nazywać po imieniu. Ja jestem na tak!
Trzeba być konkretnym debilem, żeby takie bilboardy w przestrzeni publicznej stawiać. Może fundacja Pro Life też dołączy do akcji przeciwko księżom katolickim gwałcącym dzieci ?
A na paczkach z papierosów macie normalne zdjęcia?? Zniszczone płuco trumienka małego dziecka. Jakoś to nie przeszkadza
Do "Grave" człowieku ty masz coś z głową pisząc takie rzeczy. Jeżeli masz dzieci to nawet boję się myśleć jakie ty im rzeczy pokazujesz.
To może idźmy dalej skoro świat jest brutalny i pokazujmy dziecią zdjęcia z najbardziej krwawych morderstw przecież to im również grozi jak i każdemu z nas, lub pokazyjmy zdjęcia z wypadków samochodowych gdzie np doszło do dekapitacji.
Takie obrazy wiszące w miejscu gdzie widzi je 6 czy 7 letnie dziecko mogą się naprawdę odbić na jego psychice i co później powiesz tumanie dziecku jeżeli coś takiego bedzie się mu śnić w nocy. Pewnie powiesz swoim dzieciom sorry ale taki jest świat, bo ja np nie zamierzam córce która ma dopiero 7 lat tłumaczyć co to jest.
Nie widzę najmniejszego sensu nad dyskusją czy te bilbordy powinny być czy nie aczkolwiek również jestem przeciwnikiem aborcji.
Może urząd miasta na szybko postawi jakiś znak zakazu.
Trzy tygodnie temu miałem kolizje z sarenka w mieście i do tej pory ubezpieczyciel nie może się doprosic oświadczenia od zarzadcy drogi w tej sprawie ale znak drogowy informujący że występuje w tym miejscu takie zagrożenie został postawiony kilka dni po zdarzeniu. Miejmy nadzieję że nie po to żeby utrzeć nosa sprawie.
nooo chalo głośniej chyba są tu jacyś wielbiciele zdrajców i złodzieji z peło!!!