I badzo dobrze:)
Normalny człowiek zrobi zakupy wcześniej,sprytny przepis obejdzie a katopisiackie oszołomy niech w kościele siedzą:)
do cywilny_kaplan - powielasz TVN-owsą propagandę, która nie ma nic wspólnego z realiami, co więcej , jak większość zaciekłych i chorych z ninawiści do PIS ludzi, nie kierujesz się zdrowym rozsądkiem i nie stać cię na jakąkolwek refleksję
pytanie do cywilny_kaplan, skoro wprowadzony zakaz handlu to tylko wymysł PIS ktróry w twojej opini chce wprowadzić tym samym "państo wyznaniowe" - to jak mi wytłumaczysz fakt że we Francji czy Nimczech (dodam że to kraje raczej laickie, a francja w szczególności) taki zakaz już wiele lat temu wprowadziły ... co ciekawe zakza dotyczy wszystkich niedziel (poza zdaje się 2 czy 3 w roku).
O co chodzi, w sobotę na zakupy (jakby to niedziela była) a w niedzielę hajda na kosiarki, co z tego że warczą, trawę kiedyś kosić trzeba.
Właściwie to w każdą niedzielę kat. obchodzi jakieś święto, męczennika czy inny odpust, zawłaszczyli już każdą niedzielę. to już nie jest dobry dzień do odpoczynku. Chrzanię ich niedziele, nie będą mi zakazywać i nakazywać co i kiedy robić, dzień odpoczynku mogę mieć w każdy inny dzień i jest tylko mój.
8 lipca też mają być zamknięte. Jana z Dukli obchodzi kościół kat. wszyscy bez wyjątku muszą się podporządkować i świętować.
Bóg, Honor, Ojczyzna dla LEWACTWA TO NIE zrozumiałe heheheheheh