Ten rekord to już konwencja. WOŚP jest jak Siergiej Bubka. Co faktycznie można za to kupić, tego nie wie nikt.
@besia95, te puste słowa - "ukrywa wiele złego. Wzbogaca się na tej zbiórce , żyje sobie jak król za nasze pieniądze" - znamy od lat od Rydzyka, Płaszczaka, Koguta i nawet tej "profesor" Krysi jak ją tam zwą, a nasilają się zawsze w tej samej formie i treści co roku o tym samym czasie - przekaz SMS'owy, radiowy , TVPiSowy, tylko jakoś konkretów brak jak u Antka z trotylem i wielkim magnesem pod brzozą we mgle...
"Proszę nie być hipokrytą"Jeszcze tego samego dnia na słowa wiceministra zareagowali rodzice zmarłej Anielki. We wpisie zamieszczonym na Facebooku utrzymują, że Patryka Jakiego "znają z widzenia", mieli bowiem przebywać razem z jego rodziną w szpitalu.
Pański Syn wraz z Żoną leżeli w sali naprzeciwko. Aniela czasami uśmiechała się do Pańskiego Syna przez szybę w drzwiach, bo była na stałe przypięta do pomp podających leki.Część pomp była zakupiona z pieniędzy z WOŚP. Badania Pańskiego syna i innych dzieci są przeprowadzane na sprzęcie zakupionym przez WOŚP. Pańska żona spała na łóżkach zakupionych przez fundację MacDonals (chodziło zapewne o fundację Ronalda McDonalda - red.)- podkreślili autorzy wpisu. "Szpital jest super wyposażony, bo tysiące ludzi miało odruch serca i chciało pomóc. Skoro ma Pan z tym problem, polecam prywatne szpitale" - dodali.
Proszę nie być hipokrytą. Pozdrawiają rodzice ś.p. Anieli- napisali na zakończenie.
Nie jestem przeciwnikiem zbiórki pieniędzy przez "owsika " , tyle sprzętu od WOŚP co jest po wielu szpitalach w Polsce, to pewnie ten, czy inny rząd by nie zdołał zakupić. Natomiast jestem przeciwnikiem samego pana Owsiaka który okazał śię oszustem i złodziejem. Pod przykrywką "tego dobra" które robi ukrywa wiele złego. Wzbogaca się na tej zbiórce , żyje sobie jak król za nasze pieniądze.Kiedyś dawałam nie małe pieniądze , moje dzieci stały i marzły na zbiórkach , ale teraz się skończyło. Ode mnie nie dostanie ani grosza dopóki nie zacznie być uczciwy !
Im lepiej wypada orkiestra tym bardziej krew zalewa chłopaków z PiSu. No i w tym roku chyba ich całkiem zaleje. A w TV PiS zero słowa o WOŚP. Musi ich mocno boleć
To jest Miś na miarę naszych czasów ! i to nie jest nasze ostatnie słowo , brawo Pani Aniu
Lepiej dać Owsiakowi i jego Orkiestrze zamiast księdzu po kolędzie kopertę kt. ma etacik i pensyjkę w szkole czy szpitalu. Przynajmniej zostanie sprawozdaniem rozliczone a nie wpadnie w czarną dziurę.
W tym roku znowu rekordzik:) Nawet szczekanie pisokundli nie przeszkodzi.