Nowy budynek, wpisany w architekturę starówki? Ktoś tu sobie stroi żarty. Koszmar, zwłaszcza od strony ulicy Sienkiewicza.
W takim miejscu, na taką inwestycje bezwzględnie miasto powinno ogłosić konkurs architektoniczny!!
ps. Może redakcja postarałaby się o rzetelne dziennikarstwo i oprócz nazwy dewelopera podała autora projektu?
Ja pamietam tam barak, gdzie wszystko można było kupić i sprzedać.
To zawsze było miejsce do handlu a nie mieszkania.
Przepraszam, ale gdzie jest jakieś dopasowanie tego budynku do okolicznej, zabytkowej architektury? Jeśli już ma powstać coś takiego, to niech przynajmniej będzie jakoś wkomponowane w otoczenie, a nie szpeci jak dom handlowy pięćdziesiąt metrów dalej.
Po co tutaj mieszkania? Stąd się ucieka, a nie osiedla.
30 m2 mieszkanie nie bądźcie smieszni, chyba, że tylko dlatego aby własciciel mógł powiedzieć, że jego ulica jest w centrum miasta ?
...w tym miejscu to wysoki apartamentowiec np. 15-20 pieter (jak w W-wie przy ulicy Zlotej) lub wieze z kawiarnia widokowa na Krosno i okolice.
Ale tam smród jest nie do zniesienia od pobliskich arabskich kebabow, pfuj
Przytocki jak czytam o inwestycjach KPB w Krośnie to zapala mi sie czerwona lampka
Nie prowokuj mnie !
Czyli znowu będą biura, banki i kancelarie. Powodzenia w ożywianiu rynku życzę :)
No i znowu Duda ja przyjedzie do Krosna nie bedzie mial sie gdzie zatrzymac.