Pan Michał jest dobrym młodym trenerem. Dlatego nie powinno nikogo dziwić, że ma prawo szukać grosza i wybrać lepszą ofertę. Krosno to zadoopie i pieniędzy tutaj ni ma.
Dziś krótko . Miał coś z kur... ! dla pieniędzy zrobiłby wszytstko, zupełnie tak jak tatuś z krośnieńskiego magistratu, pfuj !
Odciąć sponsoring i szczur opuszcza tonący okręt jako pierwszy !
To przestroga dla sponsorów takich jak : PBS Bank,Glob Cars,Splast,K15,CELL Fast,Nowy Styl Group i oczywiście tatuś z Krosno Miasto Szkła !
Baran jako trener powinien uciec jako ostatni z tonącego okrętu.WSTYD BARANIE!!!!!
Czyli jednak ... . W każdej plotce jest ziarenko prawdy. A przecież nie było ŻADNYCH konfliktów w drużynie i atmosfera była dobra. A może jednak nie było tak jak "zaklinali" rzeczywistość występujący w mediach.
Ja już 30 miesięcy temu radziłem Panu Michałowi opuszczenie rodzinnego Miasta. Jednak nie zrobił tego, bo jak mi uzasadnił kocha to miejsce z różnych względów a przede wszystkim związek rodzinny. Chamstwem jest tu mieszanie, że ojciec i magistrat. (gozdzik 147; jad ci z ryja płynie, obetrzyj sobie.)