Całe szczęście że bełkot wiecznie nachlanego ormowca jest brany z przymrużeniem oka:)
Uważam stronę KrosnoCity za dużo lepszą od K24. Stara strona była o niebo lepsza przede wzystkim bardziej przejrzysta. Chyba redakcji K24 marsze KOD-u odebrały zmysły. " Miałeś chamie złoty róg..."
"Jeden lubi schabowe, drugi gdy mu skarpety śmierdzą"- jak mawiał mój profesor.
vxeeer: haha racje troche masz, Krosno24 teraz jest bardzo podobne do terazkrosno.pl tylko nikt nie mówi ze ono jest super. Ma stary wygląd ale czyta sie go o wiele lepiej, a 112 jest największy, zobacz ile maja lajkow na facebooku. Krosno24 ma lepsze artykuły ale nowy szablon jest beznadziejny i przez to moga stracić.
A te liczniczki to po co? Chyba nie ma się czym chwalić...
Mieszkania zamiast hotelu 6000
Mikołajowa magia na krośnieńskim lotnisku. Odlotowy film 229
Znany kabareciarz wystąpi w Krośnie. Mamy dla Was wejściówki 478
Piękny głos i zjawiskowa suknia 6000
Abonamenty parkingowe będą sporo droższe 3900
Ja naprawdę nie rozumiem ludzi którzy piszą o "fatalnym" designie czy grafice. Terazkrosno.pl wygląda bardzo podobnie jak K24, tylko jest inna kolorystyka, jakoś nikt nie narzeka. Krosnocity wyglada słabo. Wszystko jest uwalone na głównej z za małą czcionką, ogólnie wygląda przestarzale. O krosno112 nie wspomnę - reklama na reklamie.
Ta sona jeszcze po za tym co co inni piszą ma zbyt wieli procent na reklamy! Po co ta w"headerze" zajmuje prawie połowę ekranu mnitora? Ten fragment tzw. zakładek:
DZIEJE SIĘ W KROŚNIE - DZISIAJ W KINACH
powinien być w formie 2 linków w module po lewej stronie np. pod "TRANSPORT"
jest tam pusto.
Na resztę szkoda mi słów. Z tego Portalu teraz :) "czuć naftaliną"! Może to ma związek z naftą? Ktoś kiedyś tak pięknie hotel nazwał...
Dołączam się do poniższych komentarzy, tej wersji już się nie uda uratować. Nie ma co skąpić na grafika i design tylko działać SZYBKO.
Dla mnie i wiem ze dla wielu osób tej wersji nic nie uratuje. Może poszukajcie kogoś kto wam to zrobi od nowa? Myślicie że nie ma innych portali w Krośnie? Wstyd dawać taki dziwny post w którym nie piszecie o najważniejszych rzeczach które nie działają. I tylko piszecie "cierpliwosci" i cierpliwosci. Może wy o tych rzeczach nawet nie wiecie? To co piszecie tutaj to powinno dzialac od pierwszego dnia a jest jeszcze bardzo duzo innych problemów! Wy widzieliscie tą stronę na innej przeglądarce niż wasza w biurze? Wszedzie gdzie nie pojde wszyscy mowia ze strona jest straszna...
bez przesady nie taka zla jest